четвртак, 7. новембар 2019.

PONOS Pogledajte taj pogled HRVATICE kada je čestitala SRPSKOM pilotu (FOTO)

Srpski pilot helikoptera kapetan Ilija Šebek prvi je student iz Srbije koji je diplomirao na američkoj Interevropskoj vazduhoplovnoj akademiji u Nemačkoj.






Ovu informaciju uz čestitke podelila je na Tviteru američka ambasada u Beogradu. Ali , fotografija na kojoj se srpski oficir pozdravlja sa hrvatskom koleginicom, koja ga zadivljeno gleda oduševio Srbe.

Čestitamo kapetanu Šebeku! Prvom studentu iz Srbije koji je pohađao @usairforce Interevropsku vazduhoplovnu akademiju u Nemačkoj i uspešno diplomirao uz još 19 kolega oficira iz 14 država.








SAD i njeni saveznici vrednuju partnerstvo Srbije u oblasti bezbednosti. "Jači smo zajedno!", navedeno je u čestitki američke ambasade u Beogradu.


Ali, neki tviteraši su mu zamerili zbog čestitki NATO kolega ali ih je oduševio pogled emotivne Hrvatice.




(kurir.rs)

Нема коментара:

Постави коментар

UNUCI MILOŠEVIĆA, IZETBEGOVIĆA I TUĐMANA PRIVLAČE PAŽNJU GDE GOD SE POJAVE: Svi znate Slobinog Marka, a evo kako izgledaju i čime se bave UNUKE NAŠIH NEKADAŠNJIH NEPRIJATELJA (FOTO)

Rođeni u doba kada su njihove dede krojile moderne granice Balkana, unuci i unuke Slobodana Miloševića, Franje Tuđmana i Alije Izetbeg...