четвртак, 7. новембар 2019.

UNUCI MILOŠEVIĆA, IZETBEGOVIĆA I TUĐMANA PRIVLAČE PAŽNJU GDE GOD SE POJAVE: Svi znate Slobinog Marka, a evo kako izgledaju i čime se bave UNUKE NAŠIH NEKADAŠNJIH NEPRIJATELJA (FOTO)



Rođeni u doba kada su njihove dede krojile moderne granice Balkana, unuci i unuke Slobodana Miloševića, Franje Tuđmana i Alije Izetbegovića danas privlače pažnju javnosti zbog svog atraktivnog izgleda i lepote.


Marko MIlošević Junior, Nera Kristina Tuđman i Nađa Berberović Dizdarević, postali su predmet interesovanja balkanske javnosti još u tinejdžerskom dobu, a svako od njih je u jednom trenutku bio u centru pažnje usled svojih stavova, spoljašnjeg izgleda, pa i karijere koju su odabrali. Slučajno ili ne, svoje dede smatraju herojima i velikim misliocima , a neki od njih su rešili da nastave lozu političara.



Marko Milošević Junior


Rođen godinu dana pre odlaska s vlasti njegovog dede, Marko Milošević Junior (20) je sa majkom Milicom Gajić proveo detinjstvo u Požarevcu, gde je i završio osnovnu i srednju školu.





Kako je izjavio u jednom intervjuu, upravo svog dedu, Slobodana, smatra za najvećeg političara i heroja, zbog čega je imao želju da se učlani u SPS. U žižu javnosti je dospeo 2016. godine, kada je dao intervju o svom odrastanju, ali i o tome kako je bilo biti unuk Slobodana Miloševića i sin Marka Miloševića, posle Petog oktobra 2000. godine.



Nakon toga, ponovo je dospeo na naslovnice i to nakon proslave punoletstva u jednom požarevačkom restoranu, gde je veselju prisustovao i predsenik SPS-a Ivica Dačić u društvu sina, Luke, koji je ujedno i prijatelj sa unukom Slobodna Miloševića.



Nađa Barberović Dizdarević


Nađa (34), unuka Alije Izetbegovića je danas jedna od poznatijih bosanskih fotografa, a na Instagramu je prati nešto više od 20.000 ljudi. Takođe, ona je nešto ranije ove godine, u maju priredila knjigu sa ilustrovanim citatima svog dede.





Kako je navela, ona je za potrebe knjige umrežila citate Alije Izetbegovića koji govore o životu, smrti, slobodi, ljubavi, nauci, umetnosti i ostalim životnim temama.

Sa druge strane, u svetu modne fotografije, može se reći da je veoma uspešna i talentovana.




Nera Kristina Tuđman


Sa druge strane, unuka Franje Tuđmana, atraktivna Nera Kristina (23) nije se bavila zapisivanjem misli svog dede, ali je u jednom trenutku svog života rešila da se učlani u njegovu stranku HDZ.



Kako je navela u jednom intervjuu, član HDZ-a je postala 2012. godine kada su Tomislav Karamarko i Miljan Brkić došli u njihovu porodičnu kuću i doneli im članske karte i to nakon što ih je (porodicu Tuđman) Ivo Sanader na fin način odstranio iz stranke.




Nera, inače student pravnog fakulteta, bila je član ove partije sve do 2018. godine, kada je rešila da istupi iz nje i to zbog ratifikovanja Istanbulske konvencije od strane premijera i lidera HDZ-a Andreja Plenkovića.



Jedna od njenih izjava u kojoj je navela kako ne podržava ni ustaše ni partizane, pa ni sve one ljude koji podržavaju i šire zlo, nakon čega je dodala kako rado ide na koncerte Marka Perkovića Tompsona, te i da ne vidi ništa sporno u ustaškom pozdravu "za dom spremni", izazvala je dosta pažnje u regionu.



(Kurir.rs/Blic)

2 коментара:

  1. jebo bi ih sve troje zbog velikih mislilaca ,najvecih zlocinaca i smradova.pokojnih im deda.

    ОдговориИзбриши
  2. Unučad zločinaca. Ja bih se sramio i stidio da sam na njihovom mjestu.

    ОдговориИзбриши

UNUCI MILOŠEVIĆA, IZETBEGOVIĆA I TUĐMANA PRIVLAČE PAŽNJU GDE GOD SE POJAVE: Svi znate Slobinog Marka, a evo kako izgledaju i čime se bave UNUKE NAŠIH NEKADAŠNJIH NEPRIJATELJA (FOTO)

Rođeni u doba kada su njihove dede krojile moderne granice Balkana, unuci i unuke Slobodana Miloševića, Franje Tuđmana i Alije Izetbeg...